Vannrensing fra Mivanor

Blogg

Publisert:

Vi ønsker å være en kilde til nyheter, kunnskap og forståelse for dagens renseutfordringer og fremtidens renseløsninger.

 • Publisert:
  Pilotanlegg for rensing av PFAS

  Pilotanlegg for rensing av PFAS på plass

  Gjennom et effektivt FoU-prosjekt og gode samarbeidspartnere har vi nå satt opp vårt første pilotanlegg med MivaSorb, en renseløsning for å fjerne PFAS i vann.

 • Publisert:
  Fredrik Korpe. daglig leder i Mivanor

  Vi er i finalen!

  Daglig leder Fredrik Korpe kan smile bredt, det er nemlig nå klart at Mivanor er en av fem finalister som kjemper om Siva-prisen 2019.

 • Publisert:
  Mivanor Stormwater renser overflatevann fra industri

  Rensing av overflatevann

  Overflatevann kan inneholde mange skadelige miljøgifter. Har din bedrift på kontroll på tilstanden til overflatevannet på bedriftens produksjonsområde?

 • Publisert:
  PFAS-er finnes overalt i miljøet og det er vitkig å ha kontroll på utslippene av disse

  Hvordan rense vann som inneholder PFAS?

  PFAS brukes i produkter som skal kunne avstøte vann og urenheter. Flere av disse stoffene er klassifiserte som farlige og kan ha innvirkning på både mennesker og miljøet rundt oss.

Bruk av informasjonskapsler på våre nettsider

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre nettstedets funksjon og for å gi, utvikle og evaluere tjenestene i de digitale kanalene våre, samt gi personlig kommunikasjon og markedsføring.Ved å klikke "godta" gir du tillatelse til bruk av informasjonskapsler. Du kan administrere informasjonskapsler i nettleseren.

Les mer