Fagblogg

Publisert:
Hanske med mudder fra rensing av sigevann

Vi ønsker å være en kilde til kunnskap og innsikt i dagens renseutfordringer og fremtidens renseløsninger.

 • Publisert:
  Operatør ved vannrenselanlegg

  Året som har gått

  2019 har vært nok et begivenhetsrikt år for Mivanor, med stor aktivitet på messer og oppstart nye prosjekter innen vannrensing.

 • Publisert:
  Operatør ved renseanlegg

  Vi er Gasellebedrift 2019

  Etter oppstarten vår i 2014 har det gått strålende, og nå er vi havnet på listen over gaselle-bedrifter for 2019: rasktvoksende, lønnsome norske bedrifter.

 • Publisert:
  Besøkende på vår stand under AquaTech

  Første steg ut i Europa

  Høstens Europa-turne er over - og vi oppsummerer det som et hav av muligheter som ligger fremfor oss i Europa.

 • Publisert:
  Pilotanlegg for rensing av PFAS

  Pilotanlegg for rensing av PFAS på plass

  Gjennom et effektivt FoU-prosjekt og gode samarbeidspartnere har vi nå satt opp vårt første pilotanlegg med MivaSorb, en renseløsning for å fjerne PFAS i vann.

 • Publisert:
  Fredrik Korpe. daglig leder i Mivanor

  Vi er i finalen!

  Daglig leder Fredrik Korpe kan smile bredt, det er nemlig nå klart at Mivanor er en av fem finalister som kjemper om Siva-prisen 2019.

 • Publisert:
  Mivanor Stormwater renser overflatevann fra industri

  Rensing av overflatevann

  Overflatevann kan inneholde mange skadelige miljøgifter. Har din bedrift på kontroll på tilstanden til overflatevannet på bedriftens produksjonsområde?

Bruk av informasjonskapsler på våre nettsider

Mivanor AS bruker informasjonskapsler for å sikre nettstedets funksjon og for å gi, utvikle og evaluere tjenestene i de digitale kanalene våre, samt gi personlig kommunikasjon og markedsføring.Vi benytter Google Analytics som samler inn informasjon om hvordan nettsidene brukes. Denne informasjonen benyttes for statistikk- og analyseformål. IP-adresser lagres ikke og det er ikke mulig for oss å knytte besøksstatistikk opp mot den enkelte besøkende."Ved å klikke "godta" gir du tillatelse til bruk av informasjonskapsler. Du kan administrere informasjonskapsler i nettleseren.

Les mer