Systemet har et kompakt design, der alle komponentene er koblet til og testet. Dette gjør gjør at både den elektriske og hydrauliske installasjonen er effektiv og enkelt å gjennomføre.

Enkle vedlikeholds- og driftsprosedyrer gjør at dette er et effektivt system for å tilberede karbon- og kalk-suspensjoner, kaustisk soda og også polyelektrolytt-løsninger.

 

Jeg ønsker å få tilsendt informasjonsblad om BS-modell pulverkjemikalier

 

Produktegenskaper 

Systemet har justerbart, variabelt konsentrasjonsforhold 1:5.

Hovedkonstruksjonen er av HDPE med sylindrisk geometri, og kan også designes som et dobbeldekk. Det brukes røreverk i syrefast eller rustfritt stål.

En ultralydsonde måler væskenivået i tanken. Ved det laveste nivået åpnes det automatisk en magnetventil som gjør ta vannet strømmer inn. Når det maksimale nivået i tanken oppnås stenges magnetventilen og tilstrømming av vannet stoppes. Hver gang når vann strømmer inn i tanken vil også tørrstoffmateren dosere pulveret iht. ønsket konsentrasjonsnivå.

Tørrmateren kan tilpasses til det spesifikke pulveret ved å bruke bridge breakers for å unngå doseringsmengdevariasjoner. Vi også tilbyr sekketømmer systemer hvor pulveret transporteres direkte fra storsekk til tørrmateren på toppen av enheten.

Våre standard modeller dekker det meste av prosessbehovet, men vi kan tilpasset produktet kundens ønske.

Ønsker du mer informasjon om BS-modellen?

KONTAKT OSS