Mivanor er en totalleverandør av renseløsninger for industrielt avløpsvann, og det siste året har vi opplevd stor pågang. 

I tillegg til å jobbe med teknologiutvikling indirekte og direkte med mange spennende bedrifter i ulike næringer, så er vi også med å sette dagsorden på rensekrav for eksempel med hensyn til Industriutslippsdirektivet (IED) - og stadig finne nye måter å hjelpe ulike næringer å nå deres utslippskrav eller løse deres særegne utfordringer. Det kan du lese mer om i vår nyhetsseksjon.

Vi har derfor behov for flere kloke, engasjerte og hyggelige hoder - som ønsker å bidra til at bedriftene møter utslippskrav og utvikler seg med hensyn til bærekraft og miljø.

Du kan lese mer om oss i Mivanor, hva vi står for, og hvor vi skal hen på denne lenken.

 

Er du kanskje den vi er på utkikk etter?

LES MER OM - OG SØK PÅ - STILLINGEN HER

 

Mivanor har som mål å være førstevalget innen industriell vannrensing, ved å gjøre utslippskrav, rensing og økt bærekraft enkelt for bedriftene.

Vi ser først og fremst etter en person med en interesse for arbeid i et mindre selskap med store ambisjoner og lyst til å delta aktivt i alle ledd.

Du vil jobbe med utfordringer i krysningen imellom industrielle utslipp, vannrenseteknologier og automasjon.

Faglig bakgrunn innen de samme områdene vektlegges, men er ikke et krav. Personlig egnethet i kombinasjon med formell kompetanse eller erfaring vil være viktigst.
 

 

 

 

Slik ser arbeidshverdagen vår ut: