Våre APL-blandere bruker høy effektivitetspropellere ved lav rotasjonshastighet for kraftig blanding uten turbulenser. Anbefalt for oppløsning av pulver kjemikalier i vann, blanding av væsker eller enkle homogeniseringsprosesser dersom kompatibel med syrefast stål (316SS).

APL-blandere er et godt kompromiss for kontinuerlige kjemikalie doserings- og tilberedelsessystemer som trenger en blanding uten turbulens for komplekse og sensible produkter.

 

Jeg ønsker informasjonsblad om APL-blander

 

Produktinformasjon

Laget i rustfritt stål (316SS) og festet med avtakbar eller flenset motorkobling for enkel transport og vedlikehold. Variable akseldiametere og -lengde som tilpasses systemdimensjonene.

Propellene har to festepunkter, fire planblad sveiset i firkantet blokk med 45° nedadgående innganger i væske for å redusere krefter med maksimal effektivitet.

Væskens viskositet, relativ posisjon av mikseren i tanken, tankens geometri, størrelse på mulige partikler i væsken, tilstedeværelsen av etsende damp og væskenivået i tanken vil bestemme blandingseffektiviteten og forventet mikserlevetid.

Ønsker du mer informasjon om APL-blandere?

Kontakt oss