Isle Solution har som formål å skape en kobling mellom investorer og nye teknologier. Under AquaTech-messen i Amsterdam arrangerer de et eget forum kalt iTag.

Her får noen få aktører mulighet til å presentere sin løsning for store bransjeaktører som Shell, Proctor&Gamble og Coca-Cola. Og vi ble valgt ut til å  fortelle om magnetisk partikkelseparasjon foran et publikum av eksperter på vannrensing.

- Det var veldig nervepirrende, men samtidig veldig lærerikt å fremføre foran et slikt panel, sier Robert. Han og Anders var i ilden og fikk nøyaktig 15 minutter til å fremføre sin pitch og deretter kunne ekspertpanelet spørre spørsmål.

Les om magnetisk
partikkel-separasjon her 

- Det var mange gode og kritiske spørsmål, og vi fikk gjort oss noen tanker om hvilke utfordringer store giganter som Shell har når det kommer til kvalitet på teknologi og andre renseutfordringer som vi ikke har sett på hittil, sier Anders.

- Å bli plukket ut som en av bare sju selskaper som får fremføre i dette forumet er veldig gøy i seg selv, og nå venter vi spent på om dette kan så noen flere frø hos noen av de større selskapene. Vi får skriftlig tilbakemelding på vår presentasjon og tekonogi, og dette kan vi bruke til å løfte produktet vårt enda noen hakk, avslutter Robert.