Med sin bakgrunn i helikopterbransjen bringer Arild med seg en teknisk kompetanse og fokus på kvalitet som passer Mivanor midt i blinken. I tillegg nevner han å ha fått arbeidsmoralen sin fra å jobbe som gårdsgutt i sin ungdom, samt at han hele livet har vært en nysgjerrig type som alltid er åpen for å ta til seg ny kunnskap. 

– Teknologien til Mivanor er spennende, så jeg ser fram til å få full forståelse for alle løsningene vi leverer. Heldigvis er lysten til å lære absolutt tilstede og jeg gleder meg veldig til å kunne bidra i selskapet, sier han. 

Les mer om Mivanors renseløsninger her

Som prosjektingeniør skal han først og fremst stå for prosjektstyring, installasjon og igangkjøring. I tillegg skal han ta hånd om diverse tekniske oppgaver internt i Mivanor. Arild gleder seg til å ta fatt på samarbeidet med nye kollegaer og kunder.

– Jeg mener samarbeid er alfa omega, så jeg er takknemlig for at Mivanor er en type selskap som setter det høyt. Noe annet jeg setter veldig pris på er den sosiale delen i sparring med kolleger og i prosessen av et kundeforhold. 

Utenom kontortiden er Arild en rolig og musikkglad type. Samtidig nyter han også noen mer actionfylte hobbyer.– Det er helt strålende for meg å sitte i godstolen med en kopp kaffe og lese avisa. På de mer aktive dagene går det i motorsykkel- og kajakkturer. Jeg er nok mer begeistret for motorsykkelen enn kajakken, men samboeren min er omvendt så her er det viktig å gi og ta, sier han lattermildt. 

Daglig leder i Mivanor, Robert Tarasz, er veldig fornøyd med å få den tidligere helikopterteknikeren ombord. Nå satser han på en skikkelig take-off. 

– Vi er veldig glade for å få Arild med på laget og verdsetter all kunnskapen han bringer med seg. Nå som vi har flyttet til Sandnes er det også flott å ha med noen som er kjent i området og bidrar med lokalkunnskap.