Hanne Elisabeth Pettersen (42) sa opp jobben i olje- og gassnæringen etter 17 år i fjor. Målet var å få brukt kunnskapen og ferdighetene sine i en ny sektor – noe hun skal gjøre fra og med 21. august som vår nyeste prosjektingeniør.

- Dette kommer til å bli utrolig bra. Hanne hopper på et tog i fart, og har alle de kvalifikasjonene vi ser etter. Vi tror hun kommer til å passe bra inn både med tanke på arbeidsoppgavene som skal løses, og med tanke på kulturen vi har i selskapet. Høsten blir en viktig periode for oss, og Hanne kommer til å spille en viktig rolle i vår videre vekst, sier daglig leder og fagsjef i Mivanor, Robert Tarasz.

Han viser til at Mivanor har sett en solid oppover-kurve de siste to årene, og at Pettersen vil få en viktig rolle i være med å løfte selskapet videre.

Les mer her: solid økonomisk opptur for Mivanor

Hovedpersonen selv er spent på å komme i gang.

- Jeg gleder meg veldig til å starte, og er selvfølgelig ganske spent. Mivanor har jeg fulgt med på i mange år nå, og jeg har med meg mye god kompetanse og erfaring fra tidligere roller som jeg er veldig glad for å nå få ta med meg inn i vannrensningsbransjen, forteller Pettersen.

Hun har med seg en kjemiutdanning fra NTNU i Trondheim og nevnte 17 års erfaring i olje- og gassnæringen hvor hun har jobbet som blant annet offshoreingeniør, prosjektleder og operasjonssjef.

Erfaring fra stort selskap

Pettersen sier at det er flere ting hun ser fram til, blant annet det å jobbe i et mindre selskap, å være i direkte kontakt med kunder samt å påvirke selskapets videre kurs.

- Det blir interessant å se hvordan erfaringen min fra et veldig stort selskap passer inn i Mivanor. Å jobbe i et større selskap har både fordeler og ulemper, og noe jeg ser frem til i denne stillingen er muligheten til å påvirke både hvordan man jobber ogmålene vi skal jobbe mot. Ja, til og med visjonen til selskapet, sier hun, og føyer til:

- Jeg trives veldig godt med kombinasjonen av kundekontakt og praktisk arbeid, og det å finne løsninger sammen synes jeg er utrolig givende. Ikke minst gleder jeg meg til å følge opp prosessene fra start til slutt, inkludert installasjonene ute i felt.

Lik bakgrunn med Mivanor

Pettersen er i likhet med Mivanor utflyttet fra Salten – nærmere bestemt Inndyr – og har bodd i Stavanger i ti år.

Fritiden går stort sett med til familie og venner, trening og korps. Etter noen uker i Mexico i vinter, periodevis krepsefiske med samboeren de siste månedene og snart ett år med pause fra arbeidslivet ser hun fram til å gjøre comeback.

- Det er klart at tempoet har gått noe ned det siste året, så det tar nok en liten uke før jeg får omstilt hodet, avslutter hun lurt.

 

Er du interessert i å jobbe med oss? Vi har for tiden ingen stillinger ute – men tar alltids imot åpne søknader her.