2022 ble et år med mye aktivitet for Mivanor. Etter at pandemien satte kjepper i hjulene for vekst og utvikling, ble både 2021 og 2022 år med stor fremgang.

Les om hvordan fjoråret gikk her.

I 2022 har vi fått syv nye kunder fra en rekke ulike bransjer, blant annet har vi levert et renseanlegg til Norges eneste garveri. Vi har også utviklet oss og inngått flere strategiske partnerskap, på prosjekter ulike steder i landet. Totalt har vi renset nærmere 800 millioner liter forurenset avløpsvann for kundene våre i 2022.

Dette ble også året hvor vi lanserte vår nyeste renseløsning, Mivamag MKIII – som skal gi bedre vannrensing enn noen gang tidligere. Takket være utvikling og innovasjon kan vi ivareta rensekravene til stadig flere næringer og industrier. Vi har også etablert vårt første renseanlegg for PFAS, med renseløsningen vår MivaSorb, som foreløpig viser svært god renseeffekt.

Artikkelen fortsetter under bildet:

MivaMag.

I år har vi også satt fokus på den økende mengden miljøkrav bedriftene er stilt ovenfor, med hovedfokus på Industriutslippsdirektivet (IED) – hvor EU har sagt at industrien fortsatt har for store utslipp til vann. Det vil derfor bli stadig viktigere for Mivanor å kunne bistå bedrifter i ulike næringer med å møte sine utslippskrav i årene som kommer.

Vårt mål er å gjøre møtet med miljø- og utslippskrav enkelt, og bli bedriftenes førstevalg innen industriell vannrensing.

Det må selvfølgelig også nevnes at vi har fått to nye medarbeidere ombord. Vår nye prosjektingeniør Arild Lode "landet" hos oss etter 30 år i helikopterbransjen, og Erlend Skaug Ingebrigtsen har siden februar jobbet med å hjelpe oss å nå ut til flere potensielle kunder, og dele historier om våre mange gode samarbeid og prosjekter. Mivanor har også fått mange flere følgere på sosiale medier, og har hatt rekordstor interesse fra media i året som gikk.

En stor takk til alle våre kunder og samarbeidspartnere for et flott tilbakelagt år fra oss i Mivanor. Vi sees i 2023 - hvor alt ligger til rette for videre vekst!