Nyheter

Publisert:
Hanske med mudder fra rensing av sigevann

Her kan du lese nyheter fra vår drift og om løsninger vi har levert til ulike kunder.

 • Pilotanlegg for rensing av PFAS

  Pilotanlegg for rensing av PFAS på plass

  Publisert:
  Gjennom et effektivt FoU-prosjekt og gode samarbeidspartnere har vi nå satt opp vårt første pilotanlegg med MivaSorb, en renseløsning for å fjerne PFAS i vann.
 • Fredrik Korpe. daglig leder i Mivanor

  Vi er i finalen!

  Publisert:
  Daglig leder Fredrik Korpe kan smile bredt, det er nemlig nå klart at Mivanor er en av fem finalister som kjemper om Siva-prisen 2019.
 • Mivanor Stormwater renser overflatevann fra industri

  Rensing av overflatevann

  Publisert:
  Overflatevann kan inneholde mange skadelige miljøgifter. Har din bedrift på kontroll på tilstanden til overflatevannet på bedriftens produksjonsområde?
 • PFAS-er finnes overalt i miljøet og det er vitkig å ha kontroll på utslippene av disse

  Hvordan rense vann som inneholder PFAS?

  Publisert:
  PFAS brukes i produkter som skal kunne avstøte vann og urenheter. Flere av disse stoffene er klassifiserte som farlige og kan ha innvirkning på både mennesker og miljøet rundt oss.

Bruk av informasjonskapsler på våre nettsider

Mivanor AS bruker informasjonskapsler for å sikre nettstedets funksjon og for å gi, utvikle og evaluere tjenestene i de digitale kanalene våre, samt gi personlig kommunikasjon og markedsføring.Vi benytter Google Analytics som samler inn informasjon om hvordan nettsidene brukes. Denne informasjonen benyttes for statistikk- og analyseformål. IP-adresser lagres ikke og det er ikke mulig for oss å knytte besøksstatistikk opp mot den enkelte besøkende."Ved å klikke "godta" gir du tillatelse til bruk av informasjonskapsler. Du kan administrere informasjonskapsler i nettleseren.

Les mer