Nyheter

Publisert:
Hanske med mudder fra rensing av sigevann

Her kan du lese nyheter fra vår drift og om løsninger vi har levert til ulike kunder.

 • Operatør ved vannrenselanlegg

  Året som har gått

  Publisert:
  2019 har vært nok et begivenhetsrikt år for Mivanor, med stor aktivitet på messer og oppstart nye prosjekter innen vannrensing.
 • Operatør ved renseanlegg

  Vi er Gasellebedrift 2019

  Publisert:
  Etter oppstarten vår i 2014 har det gått strålende, og nå er vi havnet på listen over gaselle-bedrifter for 2019: rasktvoksende, lønnsome norske bedrifter.
 • Besøkende på vår stand under AquaTech

  Første steg ut i Europa

  Publisert:
  Høstens Europa-turne er over - og vi oppsummerer det som et hav av muligheter som ligger fremfor oss i Europa.
 • Pilotanlegg for rensing av PFAS

  Pilotanlegg for rensing av PFAS på plass

  Publisert:
  Gjennom et effektivt FoU-prosjekt og gode samarbeidspartnere har vi nå satt opp vårt første pilotanlegg med MivaSorb, en renseløsning for å fjerne PFAS i vann.
 • Fredrik Korpe. daglig leder i Mivanor

  Vi er i finalen!

  Publisert:
  Daglig leder Fredrik Korpe kan smile bredt, det er nemlig nå klart at Mivanor er en av fem finalister som kjemper om Siva-prisen 2019.
 • Mivanor Stormwater renser overflatevann fra industri

  Rensing av overflatevann

  Publisert:
  Overflatevann kan inneholde mange skadelige miljøgifter. Har din bedrift på kontroll på tilstanden til overflatevannet på bedriftens produksjonsområde?

Bruk av informasjonskapsler på våre nettsider

Mivanor AS bruker informasjonskapsler for å sikre nettstedets funksjon og for å gi, utvikle og evaluere tjenestene i de digitale kanalene våre, samt gi personlig kommunikasjon og markedsføring.Vi benytter Google Analytics som samler inn informasjon om hvordan nettsidene brukes. Denne informasjonen benyttes for statistikk- og analyseformål. IP-adresser lagres ikke og det er ikke mulig for oss å knytte besøksstatistikk opp mot den enkelte besøkende."Ved å klikke "godta" gir du tillatelse til bruk av informasjonskapsler. Du kan administrere informasjonskapsler i nettleseren.

Les mer